Pracownicy przetwórstwa żywnościowego

Pracownicy zakładu przetwórstwa produktów żywnościowych

Od lat specjalizujemy się w rekrutacji pracowników z Ukrainy na różne stanowiska. Najczęściej zapotrzebowanie jest na pracowników fizycznych w różnych branżach, w tym spożywczej. Za naszym pośrednictwem można pozyskać na przykład osoby zajmujące stanowiska z przetwórstwem produktów żywnościowych. Pomożemy zrekrutować pracowników do zakładów mięsnych, drobiarskich i rybnych lub do przetwórstwa warzyw i owoców. Zawsze wsłuchujemy się w potrzeby zgłaszających się do nas przedsiębiorców, by jak najlepiej wesprzeć ich w znalezieniu osób, jakie sprostają stawianym wymaganiom.

Gdzie szukać pracowników branży przetwórstwa produktów żywnościowych?

W wielu przypadkach pracownicy fizyczni nie muszą posiadać wysokich kwalifikacji i wystarczy odpowiednie przeszkolenie. Jednak powinni mieć pewne predyspozycje i cechy osobowościowe. Trzeba więc wiedzieć, gdzie szukać idealnych kandydatów i jak przeprowadzić proces rekrutacyjny, by wybrać osoby dobrze sprawdzające się na nowym stanowisku pracy.

Mamy na tej płaszczyźnie rozległe doświadczenie, przez co pracownik przetwórstwa mięsnego albo rybnego bądź też grupa pracowników, jeśli właśnie tego potrzebuje firma, będzie sumienny w wykonywaniu obowiązków. Za naszym pośrednictwem można także znaleźć pracownika przetwórstwa owoców. Wiemy, jak przeprowadzić proces rekrutacyjny, aby zakończył się sukcesem. Osoby, które skierujemy do firmy, są zmobilizowane, przestrzegają zasad higieny pracy i potrafią pracować w zespole. Sprawdzają się przy pracy na liniach produkcyjnych, przy przetwórstwie, segregowaniu i pakowaniu. Po wcześniejszym szkoleniu mogą zająć się również obsługą bardziej zaawansowanych maszyn produkcyjnych.

Szukasz pracownikow?